4c8dfbbd6c1b558a9d59a34c62aadcff1237f0b7.jpg
Scope header cirkels
Project ontwikkeling

Nieuw en bestaand vastgoed

Project­management

Onze kennis en ervaring in het ontwikkelen van vastgoed zetten wij niet alleen in voor onze eigen projecten. Wij treden ook op namens investeerders en beleggers, waarbij wij het volledige projectmanagement of een deel ervan, uit handen nemen.

Door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van zaken, voelen wij ons als een vis in het water tijdens het gehele proces. Wij zijn geduldig en hebben een persoonlijke aanpak. Er staat continu een professioneel en ambitieus team klaar om de elke stap, doeltreffend en op het juiste moment te nemen, waarbij wij steeds in verbinding blijven met alle betrokken partijen.

Wij nemen graag de regie over het ontwikkelen, plannen, bouwen en opleveren van voornamelijk woon- en commerciële investeringskansen met een hoog functioneel niveau en een hoge, lange termijn gebruikersbeleving.

Scope project ontwikkeling 1
Scope project ontwikkeling 2

Project ontwikkeling

Onze kernactiviteit is ontwikkelen en dat houdt in dat wij ons bezig houden met de ontwikkeling en herontwikkeling van nieuw en bestaand vastgoed, het verwerven van vastgoed, de overname van bestaande portefeuilles en het nemen van grondposities voor eigen rekening en risico.

Onze projecten zijn vernieuwend, gedurfd en creatief. Wij ontwikkelen met passie en lef en we houden van ons vak. Per project stellen een team samen, om op die manier de beste professionals met elkaar samen te laten werken aan het beste resultaat. Wij hechten daarbij veel waarde aan steeds blijven verbinden van alle betrokken partijen. Vanzelfsprekend, staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel.

Wij gaan door, waar anderen stoppen en zetten graag die ene extra stap om onmogelijkheden mogelijk te maken.