Scope header over ons
Scope header cirkels
Over ons

Wij zijn Scope

Welkom bij Scope!

Wij zijn Scope, projectontwikkelaars met meer dan 25 jaar ervaring en liefde voor ons vak. Wat doen wij? Wij ontwikkelen mooie nieuwbouw projecten in de koop en in de huur. Wij zijn actief op de woningmarkt en de commerciële markt maar dan gericht op het ontwikkelen van  bedrijfsverzamelgebouwen en garagecomplexen. Vanuit onze ervaring gaan we uitdagingen op het gebied van wonen en zorg en of maatschappelijke ontwikkelingen niet uit de weg.

Scope over ons foto 2
Scope over ons foto 1

Onze projecten zijn verspreid over Nederland, waardoor we altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om bij te kunnen dragen aan een toekomstige omgeving voor mens en organisatie. 

Wij onderscheiden ons door onze betrokken, persoonlijke en effectieve aanpak, in combinatie met onze creativiteit en kennis. We hebben een klein (netwerk)team en kunnen snel en flexibel schakelen. Wij zijn ‘in control’ tijdens elke fase van het ontwikkelingsproject en hebben korte lijnen. Verbindend ontwikkelen noemen wij dat.

Onze kernwaarden zijn samenwerken, transparantie, passie en lef.  Mede hierdoor, worden wij gezien als een vertrouwde en deskundige partner voor gemeenten, beleggers, collega ontwikkelaars, woningcorporaties en andere marktpartijen.